Gedragstherapie & Privelessen

Gedragstherapie & Privelessen

Gedragstherapie

 

Soms geeft een hond probleemgedrag waarmee uw als eigenaar geen raad weet, Dat kan heel divers zijn, van het uitvallen aan de lijn, auto's najagen aanvallen van mensen, blaffen, tot het niet komen als hij geroepen wordt etc.

 

Vaak zijn dit soort probleemgedragingen op te lossen of sterk te verbeteren als je weet wat de motivatie en achtergrond is van het gedrag van de hond.

Elke hond is anders, elke baas is anders en elk huishouden is anders daarom is gedragstherapie maatwerk en is er geen standaard pakket met oplossingen.

Wij komen bij u thuis, observeren de hond, stellen vragen over de hond, de situatie, enz. en komen er zo achter wat de motivatie en achtergrond van de hond is, samen werken we vervolgens naar een diagnose en advies of kijken we hoe de situatie te managen valt binnen het huishouden waarbij zowel de hond als de eigenaar een goed gevoel bij heeft.

 

Het eerste consult duurt ongeveer 2 uur na dit bezoek aan huis krijgt u een verslag waarin alles wat besproken is nog eens na te lezen is, wij houden vervolgens contact over de vorderingen en zo nodig volgt er een vervolgafspraak.

 

De kosten voor een consult aan huis zijn 125 euro, een eventuele vervolgafspraak 65 euro. (excl reiskosten)

 

Somethimes we put our great treasures in museums.

Other times we take them for walks.

Privelessen

Het is soms lastig om naar een hondenschool te komen of om op vaste tijden te trainen.

Soms heeft u even een beetje extra begeleiding nodig om bij bepaalde oefeningen de puntjes op de i te zetten, of wilt u aan een specifiek gedrag van uw hond werken bijvoorbeeld het trekken aan de lijn, het hierkomen maar denk ook eens aan begeleiding in het Hersenwerken met uw hond.

 

In al deze gevallen, biedt privéles de oplossing.

Tijdens een privéles bepaalt u in overleg met ons wanneer en wat u wilt trainen. Wij komen bij u thuis of naar een aangewezen locatie, bijvoorbeeld bij u in de buurt of juist in het bos of losloopgebied.

Net als Gedragstherapie zijn de privelessen ook maatwerk en worden geheel naar uw wens en kunnen van de hond aangepast.

 

Door thuis of op locatie te trainen, kunnen we de oefeningen meteen in de praktijk brengen en oefent u dus met uw hond op plaatsen waar u de oefeningen ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken.

 

Wij geven privélessen in:

 

  • Wandelen zonder trekken 65 euro
  • Hierkomen (gebaseerd op de Perfect Recall) 175 euro (4 lessen)
  • Puppybeleving (de eerste weken thuis) 120 euro (4 lessen)
  • Aangelijnd wandelen met uitdaging 65 euro
  • Puzzelen met honden 65 euro
  • Hersenwerk voor honden 65 euro
  • Fietsen met de hond 65 euro

 

(excl reiskosten)

© Copyright. All Rights Reserved.

Woof@Home is het zusterbedrijf van Woof@Work en werkt volgens de zelfde principes, positief voor hond en eigenaar met wederzijds respect

info@woofathome.nl

www.facebook.com/woofathome

Rachelle: +31 (0)630382920

Milko: +31 (0)651176168

CONTACT